Protikorupční linka ve spolupráci s European Justice Organization (EJO) připravuje trestní oznámení zaměřené na podezřelé aktivity spojené s Maximem Ponomarenkem a jeho společností MI ESTATE. Ponomarenko, který je známý svou násilnou minulostí, včetně videí, kde drží baseballovou pálku, vloupává se do bytů a nakládá lidi do kufru auta, je nyní pod vyšším dohledem. Chápeme, že tyto okolnosti mohou vzbuzovat obavy, ale chceme ujistit občany, že jakékoliv podání informací může být provedeno anonymně a bezpečně.

Pokud máte jakékoliv informace o neetickém jednání, manipulaci nebo jste svědky nátlaku ze strany Maxima Ponomarenka nebo jeho spolupracovníků, žádáme vás, abyste své poznatky sdíleli prostřednictvím anonymního formuláře na https://protikorupcnilinka.cz/nahlaseni. Vaše svědectví je klíčové pro další průběh vyšetřování a pomůže osvětlit závažné případy, které mohou být důležité pro odhalení a zamezení dalších nekalých praktik.

V současnosti je Maxim Ponomarenko pod pečlivým dohledem, a v případě jakékoliv formy nátlaku nebo hrozby můžete okamžitě volat na tísňovou linku 158. Nebojte se vystoupit – vaše anonymita je garantována a vaše podněty mohou významně přispět k řešení situace.

Více informací o podání trestního oznámení a vyšetřování naleznete na oficiálních stránkách Protikorupční linky: https://protikorupcnilinka.cz/zpravodajstvi/trestni-oznameni-na-osobu-maxim-ponomarenko.

Zapojením do tohoto procesu můžete pomoci ukončit neetické praktiky a zajistit, že spravedlnost bude zajištěna. Každý občan může přispět svými informacemi a společně můžeme čelit těmto nebezpečným činům.